onsdag den 9. juli 2008

Du kan låne computerspil på biblioteket

Du kan låne spil på biblioteket. Vi har både computerspil til pc og
til spilkonsoller som Xbox og X-boks 360, samt Playstation I, II og III - og som noget helt nyt kan du også låne spil til den nye Nintendo Wii.


Et godt råd, når du skal låne spil: Du skal reservere spillene!

Det betyder godt nok, at du ikke kan få spillet med hjem med det samme, men på den anden side behøver det ikke at vare længe før du får besked om at du kan hente spillet på biblioteket - og det er da ikke så tosset.

Forestil dig en rigtig kedelig regnvejrs dag, hvor du ikke lige ved hvad du skal lave. Og vups, så dumper der en besked ind i din mailboks eller gennem din brevsprække om at du nu kan hente et fedt spil på biblioteket.

For at få et overblik over hvilke spil der findes på biblioteket, så kan du klikke ind på Spil i KBH´s biblioteker.


Det er en rigtig god blog, fordi man her kan læse noget om de nye spil, men du kan også blive guidet ind i biblioteksbasen og se hvilke spil du kan låne.

Klik f.eks. på Nintendo Wii-spil og du får en liste på 51 spil som du kan reservere og låne - og der kommer stadig flere til.

Check det ud. Det er smart.

Og husk: Er du usikker på hvordan du kan reservere materialer i biblioteksbasen, så kan du altid komme forbi i børnebiblioteket og få et lynkursus i at reservere computerspil.

Ingen kommentarer: