torsdag den 18. november 2010

Biblioteket gør børn klogere og - DU er hovedpersonen

Københavns Børnebiblioteker samarbejder med Experimentariet og Planetariet om at præsentere naturvidenskaben for DIG

Sms-quiz
Er du så klog, at du kan undvære hovedet, og vil du vinde en masse fede præmier, så gå direkte til vores månedlige quiz og send en sms med beskeden HOVEDPERSON til 1220. Du vil også få information om kommende quizzer, arrangementer på børnebiblioteket med naturvidenskabelige temaer og mere. Du kan også tilmelde dig ude i siden.

Mobilzoner på børnebibliotekerne
Men vil du være sikker på at kunne svare på vores superspændende og nørdede spørgsmål, så tag ind på dit lokale børnebibliotek og brug din mobiltelefon i vores bluetooth-zone til at blive klogere på naturvidenskab. Vi har lavet indholdet i samarbejde med bl.a. Eksperimentariet og Planetariet, så du er garanteret en sjov og anderledes biblioteksoplevelse.

Events og arrangementer
Hver måned er der workshops om månedens tema på børnebibliotekerne rundt omkring i København. Børn, der allerede har deltaget i DU er hovedpersonen-arrangementer har for eksempel været med til at bygge en kagerobot, transformationsskole og fodboldmaskine: opfindelser som forhåbentlig inden længe vil blive sat i produktion, så hele verden kan nyde godt af dem!

1 kommentar:

Autostol sagde ...

Tak for god info :-)