onsdag den 3. september 2008

Rævedrengen Kajika

KAJIKA er navnet på en manga-tegneserie. Det er også navnet på den dreng, som tegneserien handler om. Kajika er meget stærk, men han er en "skidt knægt". Han gør en masse dumme ting. Lidt ligesom Naruto, hvis du kender ham?

Med sine mægtige kræfter har Kajika slået en ræv ihjel. Rævens ånd har derfor kastet en forbandelse på ham. Den har forvandlet Kajika til en rævedreng med rævehale og store ører. For at få sin oprindelige skikkelse igen skal Kajika redde 1000 menneskers liv. Det vil sige: han skal fjerne deres onde sjæl.

Kajika drager ud på sin bodsrejse i selskab med den døde rævs ånd. Vi kommer ind i historien, da han kun mangler at frelse ganske få sjæle.

Desværre er der kun ét bind med Kajika, men det betyder til gengæld, at hvis du lige har hørt om manga-tegneserier og godt kunne tænke dig at læse en afsluttet historie, så er KAJIKA et godt valg.

Kajika er skrevet og tegnet af Akira Toriyama, der står bag Dragon Ball. Han lavede Kajika efter at han havde lavet Dragon Ball serien, der som bekendt fylder hele 42 bind - gisp! Måske er det derfor, at han kun orkede at lave ét enkelt bind med Kajika.

Hvad synes du om manga-tegneserier? Har du læst Kajika eller Dragon Ball?

Ingen kommentarer: