mandag den 8. september 2008

Tegneserier er andet end ænder

Mandagens tegneseriehilsen er fra tegneren Preben Pedersen, der er tilknyttet tegnestuen Sort som Blæk i København. Preben har tegnet en karikatur på Anders And, der gør opmærksom på at tegneserier skam er andet end ænder ...

Tak for tegningen, Preben ;-)

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hej Børneblog.

Jeg vil lige smide en kommentar til det med ænderne. Tegneserieværkstedet Blæk, som jeg hører til, sad ved siden af DDF (Dansk Donaldist Forening), og dermed også deres gæst, Don Rosa, da vi var til Komiks.dk. Jeg har aldrig set så mange tegneserieinteresserede folk før. Folk stod i kø både lørdag og søndag for at få Don Rosas autograf. Det var helt vildt.

En anden ting er at tegningen ikke helt er min opfindelse. Den er stærkt inspireret af den østrigske satiretegner Manfred Deix.

Morten Halskov Jensen sagde ...

Tak for din kommentar, Preben. Du har helt ret med hensyn til de mange tegneserieinteresserede og Don Rosa på Komiks.dk. Her på bloggen bragte vi dengang et billede af Sophus på 8 år, der fik en autograf af Don Rosa (se http://vanboerneblog.blogspot.com/2008/06/tegneseriefestival-i-vanlse.html) - og lur mig om ikke det er nogle af de gode folk fra Tegneserieværkstedet Blæk, som man kan se i baggrunden ;-)