mandag den 18. januar 2010

Forbrydelsen - 2. del

Børnebogsforfatteren Jacob Weinreich - ham med Monsterjægerne - var på besøg i Vanløse sidste efterår. Her skrivecoachede han elever fra 6. klasse på Vanløse Skole og Kirkebjerg Skole. Projektet var et samarbejde mellem de to skoler og børnebiblioteket i Kulturstationen Vanløse, og modtog støtte af Vanløse Lokaludvalg.

Det blev til mange gode, spændende og uhyggelige historier, som vi har fået lov til at bringe her på børnebloggen.

Det betyder, at du hver mandag og fredag - så længe lager haves - kan læse en tankevækkende historie skevet af børn fra Vanløse. Vi har allerede bragt en historie, og her kan du læse én mere - god fornøjelse!

Forbrydelsen - 2. del
Skrevet af Alexander Nicklas , 6. d. Vanløse Skole.

Kapitel 5. De mystiske ting

De råbte vend dig om! Manden med ryggen til stod og lavede noget med nogle mystiske ting, ingredienser han drak nogle af dem. Det var grønt, rødt og alle mulige farver.
Han stod et lille stykke tid efter at havde drukket det. Så råbte han, et eller andet og vendte sig om.

Så sagde Nick det er ham… hvordan kan han overleve 4. sal og et kniv stik i halsen? Han kom nærmere Nick kunne mærke hvordan hans ben rystede. Han kom nærmere Nick havde en lommekniv i lommen, ikke så stor, kan ikke gøre skade tænkte Nick.

Men så, så han at Alex havde hånden ved sin Colt. 45. Chefen kom nærmere hans ryg, så meget mærkelig ud, som om han var blevet til en ”Zombie” af en slags. Alex tog sin Colt. 45 op, og skød uden at se hvor han skød hen. Han ramte ham ikke en eneste gang, teleparterede han sig?

Nick og Alex så hvordan han teleparterede sig hver gang de skød. De ledte rundt i rummet, for at finde en gas af en slags de kunne skyde, og måske ville han dø af en eksplosion. De ledte videre i kontoret med ingredienserne, Alex fandt noget og de fik ham til at gå derhen.

De skød og han gik derhen, Alex skød hurtigt på det. Og der sprang en kæmpe eksplosion,
Lige inden det sprang i luften råbte Nick hurtigt til Alex at han skulle gå ned på jorden, så ville der være en chance for at overleve!

Men… Alex gik ikke ned på jorden, han blev op og blev ramt kraftigt af eksplosionen og blev voldsomt kvæstet.

Kapitel 6. Er Alex død?

Nick tog Alex hurtigt op på sin ryg, og løb ned igen. Uden at se sig for han løb ned, Nick kunne høre nogle skyde, efter ham vidste Nick ikke. Han kom ud fra det store firma og Nick løb hen til en bil og fik dem til at køre på hospitalet.

Lægerne sagde at Alex var voldsomt kvæstet og at… der ikke var nogen chance for at gøre noget… Nick kunne ikke tænke, hans 2 gode venner var døde nu? Nick sagde hurtigt, i bliver nød til at tage ud til en gammel firma bygning, inden der er flere der dør.

Alex døde der, og min bedste ven døde der. Vi tog der ud med politiet men politiet døde også, og vi fandt en vej, gik op til ham der ejede det og… han dræbte Alex, og jeg tog ham og stak af… Nick vidste godt det var en løgn han kunne ikke få sig selv til at indrømme han havde dræbt nogle.

Selvom han ikke ville komme til at straffes for det. Det jo selvforsvar – men alligevel han kunne ikke. De sagde de ville undersøge sagen, og Nick gik hjem. Sørgelig over nu at hans gode ven & bedste ven var død, af et sygt svin. Nick kunne ikke tænke mere den aften, men… pludselig inden han skulle i seng tænkte han på noget, hvordan kan han vide at Chefen af firmaet er død?

Han overlevede 4. sal og et kniv stik i halsen? Nick kunne ikke holde ud at tænke på det, han gik hurtigt i seng, selvom han ikke kunne sove.

Kapitel 7. Gode oplysninger

Fredag morgen stod Nick op, han havde glemt alt om Alex var død, indtil han så i avisen, dreng hårdt kvæstet. Han læste hele bladet – hele avisen! Og nederst stod der: ”Hårdt kvæstet, hård lidelse – men overlevet det. Nick stod stille, ”overlevet?”

Men… lægerne sagde jo at de ikke kunne gøre noget, at han var død? Hvad fanden? Nick tog hen til hospitalet og de sagde at de åbenbart havde fået liv i Alex igen. Nick spurgte om han kunne se ham. Men det kunne han åbenbart ikke. Nick sagde nå, okay som kommer jeg igen i morgen.

Det kan du godt gøre, smilte lægen. Da Nick kom ud fra hospitalet så han en bunke med nogle mærkelige ting i. Nick løb derhen, der lå Alecs jakke som han havde på under eksplosionen. Nick kunne tydeligt kende den, og Nick tog den med over til hospitalet igen.

Kapitel 8. Hårde tider, måske fundet ud af noget?

Nick gik løb over på hospitalet. Han sagde at han havde fundet hans jakke i en bunke med affald. Hvordan er den havnet der? Hvad har i gjort ved ham? Lad mig se ham! Ja, men… det kan vi ikke fortalte lægen han er i koma. I koma? Hvorfor fanden siger i først det nu?

Du skal ikke snakke sådan til mig sagde lægen, ud med dig! Nick gik ud… trist og prøvede at finde en vej ind til hospitalet, og finde Alex. Nick ledte, og ledte. Til sidst fandt han noget, et vindue der var åbent.

Nick kiggede ind af vinduet og så at der lå en dreng, var det Alex? Nej… det kan det ikke være, men vent nu lidt. Nick kiggede ind af vinduet, ned til drengen. Så kom der en læge ind, men han så mærkelig ud, lidt ligesom chefen gjorde.

Men så lige pludselig, da Nick skulle til at hoppe ind ad vinduet, hamrede det i, så han faldt ned, denne gang fra 2. sal. Nu endte han på hospitalet i sengen ved siden af Alex.

Ingen kommentarer: