mandag den 25. januar 2010

Morderens hjem - 2. del

Børnebogsforfatteren Jacob Weinreich - ham med Monsterjægerne - var på besøg i Vanløse sidste efterår. Her skrivecoachede han elever fra 6. klasse på Vanløse Skole og Kirkebjerg Skole. Projektet var et samarbejde mellem de to skoler og børnebiblioteket i Kulturstationen Vanløse, og modtog støtte af Vanløse Lokaludvalg.

Det blev til mange gode, spændende og uhyggelige historier, som vi har fået lov til at bringe her på børnebloggen.

Det betyder, at du hver mandag og fredag - så længe lager haves - kan læse en tankevækkende historie skevet af børn fra Vanløse. Vi har allerede bragt
flere historier - En vampyrs bekendelse, Forbrydelsen - og her kan du læse én mere - god fornøjelse!

Morderens hjem - 2. del
Skrevet af Yilmaz, 6. d. Vanløse Skole.

SÅ kom der noget mærkeligt nede i mandens kælder, det var en lille PISTOL, den
lagde der bare, vinduet var åbent, Mads havde lyst til at tage den, han hoppede hurtigt
ned i mandens kælder, han skulle lige til at tage den lille PISTOL, da han rørte den,
kom der et skrig, han fik et chok, han hoppede baglæns han lande på benene, så listede han baglæns, men hvad han ikke vidste var at manden stod bag ham med en kniv.

Så ramte Mads ham med PISTOLEN, han vendte sig hurtigt om han så manden, Mads sigtede imod ham, manden grinede bare småt, han pressede på af fyrings knappen, kuglen ramte manden i panden, han faldt om.

I det samme rejste manden sig og gik imod Mads, Markus hoppede ind i manden, han var ved at falde, men han var på benene igen, Mads kiggede bare på ham, så råbte Markus ,,LØB MADS LØB” Mads stod igen stille, men så løb han, Markus løb med, de løb ind i et rum der var ikke noget, ikke engang et vindue, manden løb os med ind i rummet, de stod foran hinanden.

Mads og Markus var bange, heldigvis havde Mads sin PISTOL på sig, manden stod ved døren, så pressede han på aftrækkeren, der røg en kule ind imod ham, men der skete ikke noget, det var som om at skyde i luften, manden var for hurtig, han var så hurtig at de ikke kunne se hvor han løb hen, så løb de ud af døren og spænede op i naboens hus, heldigvis var naboen ikke hjemme og døren var åben

De gik lidt rundt i huset, og kiggede på hvad der var, huset var stort der var forskellige rum, på være rum stod der hvad det var for et rum, så fandt de et rum der PISTOL rum, Mads var nysgerrig så han åbnede døren, der var forskellige PISTOLER han ville tage en, men der var meget kort tid, så han tog bare to DEAGLE’S.

Da han tog dem, kom der en lyd ude fra rummet, han skyndte sig lukke døren, og låste den stille og roligt, MANDEN kom hen foran døren, han træk i hånd taget, men han kunne ikke åbne døren, han gik videre, man kunne høre hans fod trin.

De åbnede døren, og gik ned ad gangen, og ned af trapperne, og ud af hoved døren, da de gik ud af hoved døren kom naboen op af trapperne, han spurgte hvad de lavede her, de sagde bare at de skulle spørge ham om noget, og at det nu var lige meget, naboen kiggede bare ondt på dem og gik op ad trapperne, Mads og Markus gik bare hen til porten, og ud af hus området, der var de ikke mere for den dag af.

De gik hjem til mads forpustet, de vidste ikke hvad de skulle lave, så de gik ud i baghaven, der kom der en mand, de blev bange, de vidste ikke hvem det var, de havde aldrig set ham før, så sagde Mads ,,hvem er du” han sagde ,,jeg er ny her i området” han kiggede ondt på dem, da han gik videre, kiggede de efter ham, Markus og Mads gik efter ham stille og roligt, men da manden var nået halv vejst, kiggede han langsomt bag sig.

DE gemte sig hurtigt, manden så dem ikke, det var godt, han gik videre, så stoppede manden hurtigt op, han gik ind i et sted, Markus og Mads så ham ikke, han forsvandt da han nåede ind i stedet, de gik efter ham de så ham ikke, hvor mon han kunne have gået hen, det var mystisk at han pludselig forsvandt…

De gik hen til et åbent vindue, de skulle lige til at hoppe der ned, så kom der en dreng han råbte alt muligt pis til dem, Mads vendte sig om han tog pistolen frem og trykkede på aftrækkeren, drengen faldt om, han havde en kniv og 300 kr. på sig.

Mads tog tingene, de gik videre, de åbnede vinduet helt så de kunne komme der ned det var en kælder, det var mørkt der nede, så de hoppede ned i kælderen, så tabte PISTOLERNE, de lå spredt ud over det sorte gulv, de kunne næsten ikke se dem, men så kom der et lille lyst, de tog pistolerne igen og gik videre.

Så så de en dør, de åbnede den, og gik der ind, det var rigtigt meget stort, det var som at være i et center syntes de.

Da de nåede ind i midten af det store rum, så så de NOGET BLOD, de listede lidt væk fra BLODET, da de gjorde det, var der nogle i nærheden af dem, personen var hurtigt væk, de så ikke særlig meget af personen, han forsvandt ligesom den mærkelige nye nabo tænkte Markus.

PLUDSELIG blev væggene dækket med BLOD.

DE blev bange.

De tænkte på hvad de skulle gøre, men de kunne ikke gøre noget, livet var fortabt for dem, der var ingen udvej, døren der blev lukket var der ikke mere, stedet og BYEN var mystisk, alt det de havde oplevet på et par dage og MANDEN I KÆLRDEREN som de hele tiden har set hjemme ved naboen, Markus og Mads.

Han var farlig, de kunne alligevel ikke gøre noget, men så listede de rundt, de kiggede omkring, og prøvede at finde noget.

MEN SÅ kom MANDEN igen, han var helt sort, han stod lige foran dem med en stor skarp KNIV, der var lidt blod på den, BLODET dryppede på gulvet, han havde et skævt smil, de løb væk, de havde ingen veje at løbe hen, I DET SAMME var MANDEN foran dem igen, HAN HAVDE EN MASKE PÅ, DEN VAR HELT SORT MAN KUNNE KUN SE HANS MUND OG ØJNE, OG DET SKÆVE SMIL, det var som om det var hans livs store drøm.

MANDEN tog den store kniv frem, han gik langsomt imod dem, SÅ ramte han Markus lige i maven, BLODET dryppede ud af hans mavesæk, Mads stod stille med åbent mund, det var som om det var DRØM, men det var det ikke, MANDEN vendte sig hurtigt i mod Mads, han smilte skævt igen, Mads blev bange, der var ingen steder han kunne løbe han, han var fortabt.

MANDEN forede ind imod Mads med KNIVEN, han UNDVIEDE, Mads løb alt det han kunne hen til et åbent vindue han skulle lige til at hoppe ud, men så tog manden fat i hans ben, han tog kniven og huggede den ind i hans fod, han kunne ikke løbe, manden rev fat i ham og hoppede op på ham, imens han lagde ned, kniv røg igennem panden på ham, det var slut for ham…

DE VAR DØDE…

Ingen kommentarer: