fredag den 26. februar 2010

Indbrud i huset - 2. del

Børnebogsforfatteren Jacob Weinreich - ham med Monsterjægerne - var på besøg i Vanløse sidste efterår. Her skrivecoachede han elever fra 6. klasse på Vanløse Skole og Kirkebjerg Skole. Projektet var et samarbejde mellem de to skoler og børnebiblioteket i Kulturstationen Vanløse, og modtog støtte af Vanløse Lokaludvalg.

Det blev til mange gode, spændende og uhyggelige historier, som vi har fået lov til at bringe her på børnebloggen.

Det betyder, at du hver mandag og fredag - så længe lager haves - kan læse en tankevækkende historie skevet af børn fra Vanløse. Vi har allerede bragt

Indbrud i huset - 2. del
Skrevet af Sarenda, Melina, Kiran & Jamila, 6. c. på Vanløse Skole.

Camilla var helt alene, men det turde hun ikke. Hun gik rundt udenfor, hun så nogen bag sig der gik efter hende, hun blev rigtig bange. Hun kiggede igen han var der stadig. Hun gik lidt hurtigere. Han gik efter hende hun løb af sted. Han løb efter hende, men hun nåede hjem. Camillas forældre kom med Magnus, de skulle ud at spise på Mcd. Da de kom der ud var manden der ham der fulgte efter Camilla tidligere. Camilla blev hel bange og forskrækket.

Magnus kiggede på Camilla han blev helt ked af det. Så han spurgte - Hvad er der galt Camilla? Hun svarede - Det er lige meget. Han sagde - Okay. Manden kiggede på Camilla og lavede øjne til hende. Hun kiggede væk, hendes mor og far kiggede på manden. Manden kiggede væk. De skulle til al gå hjem. Far gik forrest og Camilla gik sidst. Manden tog fat i hendes arm, hun løb op til sin mor. De gik ind i bilen, hun sad der og var ked af det.

Da de kom hjem skulle de sove. Camilla gik ind på hendes værelse. Hun tænkte - Var det mon ham der kom ind i huset og låste Magnus inde? Camilla blev hel skør, da hun tænkte på alt muligt. Camilla ringede til David, han tog telefonen og spurgte - Hvad er der galt? Hvorfor ringer du så sent? Camilla græd og fortalte hvad der skete i MCD.

David sagde - Lad være med at tænk på det, det hele skal nok gå bare lig dig og sov, GODNAT! Camilla sagde - Okay godnat. Camilla lagde sig til at sove morgen efter havde hun fri for skole. Magnus var taget i børnehave og far og mor var på arbejde. Der var nogen der bankede på døren, Camilla blev hel bange. Hun gik op til sit værelse og så ude af vinduet, hvem det var. Det var ham manden der fulgte efter mig den dag.

Hun gemte sig inde i skabet. Manden råbte - Er der nogen hjemme? Ingen svarede han gik videre. Camilla tænkte Hvad mon han ville? Mor kom hjem med Magnus, men hun var stadig i skabet. Mor kom op til hende og spurgte - Hvad nu Camilla, hvor er du? - Åhhhh nej det er jo mor. Hun ville ikke fortælle hende at der kom en mand. Jeg ville sige - Jamen mor er du her allerede jeg ledte efter mit gamle tørklæde.

Mor spurgte hende - Er du nu sikker? hun svarede - Ja da. Mor gik og sagde - Vi skal have mad NU! hun gik med ned for at spise, hun hørte nogen banke på døren. Mor åbnede det var Stella og David. De kom for at høre om Camilla var okay. Mor spurgte - Vil i ikke spise med? David svarede - Jo tak. De blev og spiste med. De spurgte Camilla - Hvordan har du det? Camilla svarede - Jeg har det fint. De gik op på Camillas værelse.

Camilla fortalte om, hvad der skete i MCD. De troede nærmest ikke på Camilla. Stella og David tog hjem. Camilla så manden der fulgte efter hende. Han gik ind i huset, hvor ham den anden mand boede. Hun tænkte måske bor de sammen, så er de begge to søde. Jeg burde ikke være bange for dem mere. Klokken blev 22.30 hun gik ind for at sove. Det var weekend, da hun vågnede gik hun lidt ud. Stella og David kom.

Camilla fortalte til Stella og David at De 2 mænd bor sammen. Stella spurgte - Skal vi ikke gå over og besøge dem? Camilla svarede - Ja det kan vi godt. De gik over og bankede på. Manden kom brasende ud, - HVAD VIL I? RÅBTE HAN! Han så at det var Camilla og vennerne. De blev meget bange. Han sagde - Det må i undskylde, men hvorfor er i her?

Hun svarede - Vi ville bare komme og besøge jer, nu hvor i er nye. - Jamen så kom dog indenfor. De snakkede lidt og gik. Manden sagde - kom igen en anden dag. Camilla sagde - Ja da vi kommer i morgen. De gik hjem til Camilla David sagde - Er du syg op i hovedet vi skal aldrig der over igen! Camilla svarede surt - SELFØLIG SKAL VI DER OVER IGEN!

David svarede -Ja, dú gør! Camilla sagde - fint nu går jeg. Camilla gik derover hun var der i lang tid. De blev meget urolige, så de gik derover. David tog en kniv i baglommen. De gik derover og bankede på. Mændene tog dem indenfor. David sagde - Hvor er Camilla? De hørte et skrig dernede. – Hvem er dernede spurgte Stella?

De tog David og Stella ned i kælderen og låste dem fast med tape, og reb. Manden kom og sagde - Så kan i holde jer væk rollinger! David havde heldigvist en kniv i baglommen. Han rev rebene op, og gik over til Camilla og Stella for at få dem op. De gik ud af vinduet, og ringede til politiet. Politiet kom og anholdte dem. De fik alle deres ting tilbage.

Politiet fik dem ned på stationen, mens Camilla forklarede dem alt hvad der skete. Nu gik de hjem og ordnede huset, de ordnede det hele. David og Stella kom. Camilla sagde - I redet mit liv hvad havde jeg gjort uden jer. TUSIND TAK! De fik alle tingene på plads, nu kunne de endelig være i fred.

Ingen kommentarer: