fredag den 19. februar 2010

Narkosmuglerne

Børnebogsforfatteren Jacob Weinreich - ham med Monsterjægerne - var på besøg i Vanløse sidste efterår. Her skrivecoachede han elever fra 6. klasse på Vanløse Skole og Kirkebjerg Skole. Projektet var et samarbejde mellem de to skoler og børnebiblioteket i Kulturstationen Vanløse, og modtog støtte af Vanløse Lokaludvalg.

Det blev til mange gode, spændende og uhyggelige historier, som vi har fået lov til at bringe her på børnebloggen.

Det betyder, at du hver mandag og fredag - så længe lager haves - kan læse en tankevækkende historie skevet af børn fra Vanløse. Vi har allerede bragt
flere historier - En vampyrs bekendelse, Forbrydelsen, Morderens hjem, De fortabte sjæles hus, Halloween Town, Penelope alene hjemme - og her kan du læse én mere - god fornøjelse!

Narkosmuglerne
Skrevet af Sofie, Louise & Amalie, 6. c. på Vanløse Skole.

Den aften hvor Luna, Anna, Magnus og Emil skulle sove sammen i kælderen hos Anna, skete der noget meget mærkeligt. Da de havde spillet ludo i lang tid, lagde de sig til at sove. Da de havde lagt sig i deres soveposer i kælderen, åbnede døren sig og Annas mor kom ned og sagde, at mormoren havde det rigtigt dårlig og skulle måske indlægges på hospitalet. Annas mor og far var nød til at køre af sted til Odense Universitets Hospital med det samme. Det betød, at de måtte være alene hjemme.

Da forældrene var gået, faldt de hurtigt i søvn. Om natten drømte Emil, at han havde set et spøgelse med lyserøde øjne og blå striber. Han vågnede med et sæt, men fandt hurtigt ud af, at det bare var en drøm, men pludselig hørte han en rude blive smadret, det vågnede de andre tre også af. Magnus sagde -hvad sker der her, det lød som om at en rude smadrede. Anna sagde, at der kun var én rude i hele kælderen.

De gik hen og kikkede på den rude, og som sagt var ruden ødelagt. Udenfor vinduet var der en skikkelse, som lignede en gammel mand. De fór sammen. Luna begyndte at skrige… Den gamle mand forsvandt. De snakkede sammen om hvad de skulle gøre. De blev enige om at de nu skulle sove og vente til i morgen. Næste morgen ville Anna og Luna ud og shoppe i Odense gågade som lå nede ved havnen.

Lige pludselig så de den gamle mand, en anden ung mand bære nogle kasser ud fra en båd. De ringede til drengene og drengene kom straks og de fortalte hvad der var sket hurtigt. De gik ind bag et havne toilet. De kikkede og så at der lå en masse sprut, cigarater, hash, og noget narko. Der kom en sort varevogn og de bar kasserne ind i den. Børnene gik ind i den sorte varevogn hvor kasserne var.

Den begyndte at køre, lige pludselig stoppede den med et ryg børene faldt rundt i den sorte varevogn. Den stoppede fuldstændig. Den unge mand og den gamle mand trådte ud af varevognen, børene skyndte sig at gemme sig bag alle kasserne. De åbnede døren ind til kasserne og bar alle kasserne ud, men de så dog ikke børene. Den gamle mand smækkede døren i og låste den.

De kunne høre dem gå et eller andet sted hen med kasserne. Børnene prøvede at åbne døren, men de kunne ikke få den op i alt det mørke. De var fanget i varevognen. De vidste ikke hvad de skulle gøre. Lige pludselig hørte børene den gamle mand og den unge mand komme tilbage. De startede motoren og kørte videre, børene vidste ikke hvor de kørte hen lidt efter stoppede den igen. Den unge mand åbnede døren men blev distraherede og børene skyndte sig ud.

De var på havnen igen det var bare så mærkeligt syntes børnene. De løb hjem hver for sig. Annas mor og far var kommet hjem igen. De spurgte hende til aftensmaden hvad hun havde lavet i dag hun svarede jeg har været sammen med mine venner. Da hun skulle til at børste tænder om aften kiggede hun ud af vinduet hun så den gamle mand og den unge mand bager en papkasse ud af hendes skur.

Hun ringede med det sammen, til de andre tre de kom med det samme, men den gamle mand og den unge mand var væk. Børnene gik ud for at se i skuret der var sprut, cigarater, narko og hash. Der lå cigaret skodder og hash klumper der lå også et rør som var brugt til at sniffe narko i sig. Der var noget af spruttet der var åbnet. Der lugtede af cigaratter, hash, stoffer og sprut. Og det lugter af gamle sokker.

De blev enige om at de ville mødes i morgen hos Anna. Da det var morgen og de var hjemme hos Anna. De blev enige om at Anna og Luna skulle ud at shoppe. På shopping turen skete der ikke noget udsevanligt. De kom hjem med en hel masse poser, Magnus og Emil kunne ikke forstå hvordan de kunne bruge så mange penge på at shoppe. De spiste aftens mad hjemme hos Anna.

Da de havde spist kikkede de ud af vinduet, og så at der steg en røg sky ud af skuret. De gik hen til skuret, de kikkede ind af spion hullet i døren. Og der sad den unge og den gamle mand. Og de sad og røg hash. De fandt nogle store pinde som de kunne slås med. De slog døren op til skuret. Der blev en vild kamp med pinde. Den gamle mand og den unge mand var pænt fulde, så de dårligt kunne stå op.

Den unge mand var lige ved at smadrede en flaske med sprut i hoved på Emil. Men Magnus var hurtig og slog den unge mand bevidstløs. Magnus løb hen og slog den gamle mand bevidst løst. De ringede til politiet. De sagde at de havde fundet nogle tyve og politi manden sagde at de ville komme straks. Der gik to minutter så var de der. Anna, Magnus, Emil og Luna fortalte politi manden hvad der var sket.

De fandt ud af at de ud af at de var efterlyst i hele Danmark. De fandt også ud af at de smuglede ulovlige stoffer, sprut og cigaretter ind fra Sverige. Politi manden sagde at den gamle mand og den unge mand ville få en dom på 40 år. Anna, Luna, Magnus, Emil fik en findeløn på 1000 kr. hver.

Ingen kommentarer: